Wat doen we ons zelf en elkaar aan?

Ik legde gisteren mijn hart bloot. Dingen die ik een paar maanden geleden nog niet hardop tegen mezelf had durven zeggen.

Ik ben ontroerd door de reacties. En een beetje verbaasd. Ik lees bij sommigen namelijk ook herkenning.

En dat bracht me op de volgende vragen:

Wat durven we allemaal niet hardop te zeggen?

En hoe hebben wij een wereld gecreëerd waarin dat mogelijk is?

En wat doen we om dat te veranderen?

 

4 thoughts on “Wat doen we ons zelf en elkaar aan?”

  1. Een openhartig verhaal met vragen waar ik echt wel even over na moeten denken. Angst, onzekerheid, bang voor afwijzing zijn mijn grootste struikel blokken. In ieder geval gevoelens die het niet eens zijn met mijn verstand.
    Jij hebt in ieder geval een stap gezet, knap

  2. Ik las pas nu je blog van vandaag en gisteren. Jij bent een van de eersten die durft. Die de stap zet naar de eerlijkheid. Transparant bent. En dan zo mooi concluderen: het is zoals het is. Weet wat je ontketent. De tijd is er naar dat mensen hun harten en hun monden gaan openen.

    Zo kunnen we elkaar ondersteunen in de pijnpunten van het leven. Neem je tijd. Schrijf, Zoek, Vind. Wij lezen en leven mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.