wat ben ik waard

Onderdeel van de #kommaarop, wat dat is, kun je hier lezen.

in de loop van de dag verschijnen hier de andere bijdragen.

Als de ingesloten video niet werkt kun je hem op youtube bekijken.

Oh, en die paashazen boven op de kast. Dat is traditie. Elk jaar voor staan ze als een soort adventskalender Pasen aan te kondigen.

 

5 thoughts on “wat ben ik waard”

  1. Ik vind je video’s altijd erg leuk! Ik vind het dan ook jammer dat ik de 10de niet kan. Het is hier dan nog vakantie en de meivakantie is de enige vakantie in het jaar dat wij ook daadwerkelijk weggaan. Wel goed dat je uiteindelijk hebt gekozen voor de Vest. Professioneel. Vooralsnog moet ik het dus even doen met je video’s.
    Elisabeth Derogee recently posted…IJstijd van Maartje WortelMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge