12 thoughts on “Levenslessen van Jacob Jan deel 2, de bucketlist”

  1. En hoe gelukkig ben je dan, als je er niet in slaagt om je bucketlist helemaal vol te krijgen, omdat je eigenlijk helemaal niet zoveel meer te wensen over hebt?

  2. Heerlijk Jacob Jan, alleen is het laatste stukje ondertiteling niet helemaal goed gekomen, wat zijn nou de plannen in de hemel???? Verder vind ik hem geweldig!!! Zoals meerderen gezegd, je hebt ook mij wat gelukkiger gemaakt!

  3. G E N I A A L. En het is voor mij een heel wijze les! Want ik twijfelde nog over een emmerlijst (want dat is het natuurlijk, een hoop gezeik!). Nu niet meer! Dankzij jou! Want ik geloof niet in de hemel, en dat ontslaat mij a) van het maken van een emmerlijst, b) van het zetten van vinkjes (dat is 1) dierenmishandeling en 2) zeer fraudegevoelig) en c) van het steeds maar krampachtig in de gaten houden of het wel opschiet, en dan ook nog eens met het risico dat ik er vanwege alle emmerlijststress in blijf en ik met zonder vinken dood voor de kast blijf liggen. Dat moet ik niet willen, dus! Heel erg bedankt, met andere woorden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.