8 thoughts on “Levenslessen 26. een herhalingsles over loslaten”

  1. Dankjewel, Jacob Jan. Het verschil tussen ‘loslaten’ en ‘los laten’ wist ik nog niet.

    In de video beschrijf je ‘los laten’ en ‘vastleggen’ met het voorbeeld van Instagram.

    Als ik met jouw perspectief naar mijn blog kijk, besef ik nu dat ik door vastleggen ook kan loslaten (zonder spatie dus). 🙂

  2. Gniffel, gniffel. Enorm waar en hoe harder je probeert los te laten hoe harder je jezelf eigenlijk vastlegt en vastknoopt. In elk geval iets om over na te denken als ik het loslaten weer als een mantra in mijn hoofd rond laat gaan, hopende dat daarmee bepaalde gedachten en frustraties weggaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.