Dit blog lees je niet

Dit blog lees je niet.

Ik heb 121 volgers, maar die lezen slechts heel af en toe. Ooit gevolgd, en toen . . . .
ach er zijn zoveel blogs en nieuwsbrieven in je mail. Ik snap dat wel. Je kunt niet alles lezen.

De titel is  dan wel weer prikkelend, denk ik. Misschien dat je even een klik waagt aan de waarom-dan-wel-niet? Maar misschien trap je er niet in (ja sorry, jij kennelijk wel, of je bent die trouwe vriend, dat kan ook)

Ik deel deze expres niet op twitter en facebook. Gewoon benieuwd naar wie hem dan wel onder ogen krijgt. Vrienden, denk ik. Die altijd wel even komen kijken. Maar zelfs dan is er de kans dat je iets mist. Er wordt erg veel geblogd.

Vanavond is er een #blogpraat over contact op je blog. Dat is bij mij een stuk minder dan vroeger. Maar ja vroeger gebeurde er ook heftig veel op mijn blog. Ik was vaak ten einde raad, en blogde me suf om mezelf nog te kunnen snappen.

En nu snap ik mezelf aardig goed. Dat levert natuurlijk veel minder spannende blogs op.

Saai zijn ze, mensen die het al weten. Ik doe soms erg mijn best om mezelf te verliezen, dan valt er weer wat te schrijven. Soms lukt dat.

verliezen

14 thoughts on “Dit blog lees je niet”

  1. Haha, guilty. Er is inderdaad vreselijk veel te lezen op het internet.
    Maar zo’n abonnementje betekent in elk geval een kans om te lezen. Dus ik blijf nog even, als het mag.

  2. Jacob-Jan ik lees ze allemaal, ik volg niet veel blogs. Reageren doe ik altijd op facebook, dat vind ik makkelijker. Bovendien is daar eventueel ook interactie met ‘bekenden’.

  3. Ik volg je ook al een tijdje, ik vind je blogs de laatste tijd erg leuk, mooi en soms ontroerend om te lezen. Ook je blogs over je werk op de Vallei zijn dat. Dus ik hoop dat je nog lang doorgaat met bloggen, ook al reageer ik zelden.

  4. Ha JJ, natuurlijk lees ik je. Reageren doe ik wat minder en zelfs nu laat Biggles me afdwalen bij het schrijven van een commentaar. Maar die is ook heerlijk rustgevend, die Biggles. En nu mag ik me nog haasten voor #blogpraat ook 😉

  5. Wat leuk die reacties. Was stiekem misschien een beetje melken wat ik deed. En ook weer niet. Omdat ik zo verschillend schrijf verwacht ik echt niet dat iedereen alles leest. Er zitten soms ook gewoon babbelblogs tussen. Toch leuk om te ontdekken dat meer mensen lezen dan ik dacht. En ja graag, blijf lezen. Ik blijf schrijven. En soms dus met vreemde of saaie uitstapjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.