AUTOBLOGGER’s Free examples #4: CaroGeurtsen

Autoblogger: dit is een voorbeeld van een blog gebaseerd op http://caroliengeurtsen.nl/

Zo kan ook uw blog automatisch gegenereerd worden.

Kan dat vakantie vieren met een burn-out? Ja, heb ik ontdekt. Zelfs van een burn-out kun je even vrij nemen. Het kind in mij leert de volwassene, en de volwassene in mij leert het kind. Zo vier ik een vakantie waarin nostalgie en verlangen elkaar in evenwicht houden. Blije nostalgie en weemoedig verlangen. Zo’n verlangen dat ik als kind kon hebben en dat zichzelf vervult door het ontbreken van invulling vooraf. Geen uitgetekende verwachtingen hoe de vakantie moest zijn, maar een open welkom aan alles wat gebeurt. Slecht weer, goed weer, ontmoetingen, en vooral ook simpel genieten.

Die simpelheid ben ik aan het terugvinden, deze periode, waarin ik eerst noodgedwongen, maar steeds blijmoediger accepteer wat er komt, laat zijn wat er is. Er in, er doorheen. Zintuigen op vol, energie wisselend. Simpel is niet altijd eenvoudig, en soms ook weer wel, zoals mijn spel met de kilometers tijdens de heenreis. Het is er, ligt voor het grijpen, en ik kan er bij als ik het mezelf toe sta, en dat lukt me steeds vaker.

Wat een proces! Wat een reis! Opnieuw geboren worden, maar dan tegelijkertijd de barensweeën voelen. Zoiets. En daar dus even vakantie van. Pijn en genot liggen dicht bij elkaar, maar bij dit genot een zeer zoete pijn, teken van in leven zijn. Langzaam weer vertrouwen op de kracht die groeit.

Terug in Nederland betekent vakantie afgelopen. Want ik bots frontaal in vol ongeloof tegen zo’n bericht. Wat bezielt een advocaat die dit doet?

http://www.nu.nl/zedenzaak-amsterdam/2784883/advocaten-vragen-vrijspraak-van-o.html

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.