AUTOBLOGGER’s Free examples #2 Socialgort

Autoblogger: dit is een voorbeeld van een blog gebaseerd op 
http://socialgort.wordpress.com/
Zo kan ook uw blog automatisch gegenereerd worden.

________________________________________________________________

Plaatje

________________________________________________________________

________________________________________________________________

Praatje

________________________________________________________________

Oranje heerst straks in Rhenen en Veenendaal. Want Koninginnedag.

Koninginnedag zal in het teken staan van traditie. Een aubade en een zeepkistenrace. Als je het aan iemand kunt overlaten om terug te keren naar de vorige eeuw zijn het de bible-belt gemeentes wel.

Terugsnoeien. Ik liet mij onlangs nog tegenhouden in mijn poging iets te snoeien wat ik niet wens. Door prangend verzoek van dierbare collegablogger. Met scherpe nagels. (zie hier)

Die nagels zou ik in de bible-belt-gemeenteraden willen zetten. Want kappen, snoeien, bemoeien. En dat in naam van mijn geloof. Misbruik vindt ik het. Nog erger dan die jammerlijke EO jesus quiz. Indien mogelijk.

Afblijven met je handen. Niet inmengen in andermans leven. Niet dwingen en kneden tot fatsoensnorm. Niet bepalen wanneer en zelfs wat er verkocht mag worden. Niet mijn geloof misbruiken. Niet onleefbaar preuts maken.

Als de koningin in Putten komt. En alles wordt oranje gepoetst, schilder ik mijn huis roze. Signaal! Tegen preutse eenheidsworst.

Even goede vrienden Majesteit, maar als ik die dag een vrouw plezier wil doen met een kleurtje kies ik voor Roos.

2 thoughts on “AUTOBLOGGER’s Free examples #2 Socialgort”

  1. Vriend. Geweldig is een understatement. Ik heb deze blog zelf geschreven! Elk woord klopt. Elke zin is raak. De toon is de mijne. Die tool van jou is schrikbarend goed! Angstig bijna. Heb jij een kloon van mij in die computer van jou gestopt? Ik wil graag 100 blogs van die automaat. Wanneer kan ik die tegemoet zien. Uiteraard vertellen we het niemand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.