#WOT 9 Vrij

Vrij * Niet (langer) afhankelijk van de verslavende stof ~ [bijvoegelijk naamwoord] en [bijwoord] (-er, -st), los, niet gebonden; onbedwongen, niet verslaafd; niet gevangen, bevrijd; ontslagen; niet gedwongen; onbeperkt, niet belemmerd; open

Vrij?

Niet langer afhankelijk van verslavende stof?

Cold Turkey is het!

3 dagen niet geblogd. Met zwetend voorhoofd en bibberende vingers tik ik dit blog. Moet ik bij de volgende geheelonthoudersbijeenkomst toch met de billen bloot.

Vrij? Was het maar zo makkelijk.

 

 

 

14 thoughts on “#WOT 9 Vrij”

  1. Ja, master Voerman, wat nu… Ik kan je aanbevelen om, al is het kort als vandaag, toch regelmatig de blog te hanteren. Dat helpt om je andere schrijfwerk beter op het netvlies te krijgen, zo is mijn ervaring. Natuurlijk wil ik graag je boek lezen, straks, maar ik krijg zelf afkickverschijnselen als ik niet bij tijd en wijle een blog van je mag lezen. Dus kom op, je bent vrij (!) egoistisch als je niet blogt…

  2. Ik weet nu waar de afkick verschijnselen vandaan komen…

    niet van het niet schrijven. Tot nu toe elke dag zo’n 750 woorden. Niet veel maar wel als het ware woorden moeten zijn.

    Nee, de afkickverschijnselen komen van het uitblijven van de reactie-shotjes.

  3. Gehehe.. leuk geschreven. Ik ben trouwens wel nieuwsgierig waar je boek over gaat, of wil je dat nog niet vertellen.
    Ps. Mocht je nog proeflezers nodig hebben dan wil ik me hierbij graag als vrijwilliger aanmelden 🙂

  4. Haha! Herkenbaar! Ik zat twee avonden geleden rustig op de bank, klaar om naar bed te gaan, en plotseling herinnerde ik me dat ik nog ‘moest’ bloggen! Stress! Maar ik mis de reacties als ik het niet doe. En het schrijven. Dus ik ga stug door. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.