12 thoughts on “Podcast luisteren, een VLOG”

 1. Ik vind hem geweldig! Je bent helemaal top! Hier kan geen podcast tegenop. Leuk om je zo te zien en te horen! Dat gemartel met die snoeren ed is inderdaad heel erg vervelend. Je brengt het met stijl, humor en compassie. Compliment.
  Ik ga nadenken over een gepast antwoord!

 2. Weet niet of mijn eerste reactie ooit nog opduikt, maar ik zie hem niet…
  Tweede poging:

  JJ, BRILJANT!
  Ik beloof hierbij plechtig dat, mocht ik ooit een praatje bloggen, er altijd een geschreven versie voor jou (en Khadija) zal zijn. Door jouw vlog is de kans dat ik een blog ga podcasten ernstig verkleind. Geen zorgen, dus!

 3. Wat leuk om je zo in beeld te zien Jacob Jan!
  Je brengt het goed maar vooral ook met een hoop humor. Vandaag zat er een filmje op YouTube bij waar ik normaal niets mee kan. Nu met CI dacht ik; Laat ik het eens proberen. Ik versta je en bovendien krijg ik een show met CI’s en snoertjes te zien. Gewelig.

 4. Jacob Jan.
  Duidelijker kun je niet zijn. Ik had er blijkbaar het juiste beeld bij. Ik miste in het beeld alleen de handelingen die je moet verrichten om überhaupt zo ver te komen!
  Dat wordt bijna übercasten op die manier. Ik heb het gisteren niet meer gemeld, maar ik denk dat er haast maar één mogelijkheid overblijft… tenminste, als ik de slecht of niet-ziende mens ook wil kunnen verblieden: de blog lees- en hoorbaar beschikbaar stellen.
  Ik vind het trouwens gaaf om mijn online-genoten op deze manier ook te kunnen zien en horen. Dank je. Voor je video-uitleg en dat ik je op deze manier net iets beter mag leren kennen.

  Groet,
  Emile

 5. Nou wat gaaaaaaf dit zeg! Niet alleen om je te zien (dat is al ZO leuk) en te horen (ook zo leuk) maar ook om te begrijpen hoe dat werkt voor jou. Niet dat ik echt begrijp hoe het werkt, of wat jij nu precies hoort? Is er nog iets waar we rekening mee moeten houden bij zo’n podcast? Geen achtergrondgeluiden zei je he?
  En waar zijn die plakdingen voor op je hoofd? Wat een techniek he? Ongelofelijk.
  Maar vooral heel leuk om je zo te zien!!! 🙂 Stoer, eens met Khadija!

 6. Geweldig leuk gedaan en erg verhelderend, want ookal weet ik veel van implants, ik heb die personen nooit dit zien doen. Super!
  Ik heb vandaag een testje online gezet waar je verder niet veel aan mst, behalve mijn stem horen natuurlijk. Maar in het begin zit een schelle echo en dat is volgens mij een crime als je die aanzet.

  Erg bedankt!
  Carolien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.