Plaatsvervangend genieten

Een kaart van Teske.

Die loopt 5 maanden stage in Sri Lanka. (waarvan er drie om zijn vandaag, dus over twee maanden zie ik haar weer).

Ze loopt nog steeds over van enthousiasme. De school voor gehandicapte jongens waar ze werkt is dicht, dus viert ze nu even vakantie. Daarna weer verder met de stage.)

Jaloers?

Nou, ik zou daar ook best willen zijn, maar ik geniet vooral. Plaatsvervangend genieten.

Het is bijzonder hoeveel plezier ik beleef aan het plezier van Teske.  

De kaart hou ik lekker voor mezelf. 

 Als je nieuwsgierig bent..dit is Teskes blog, maar ze heeft het veel te druk (en te leuk) om daar veel te posten.

Teske’s stageblog

 

(Trotsevaderblog. Ik hou me erg in hoor. Ik ben n.l. zo’n onuitstaanbaar trotse ouder. Niet trots in de zin van : “kijk mij een goede ouder zijn”, ook niet in de zin van “wat doe mijn kinderen het toch goed” Wel in de zin van: “wat zijn het toch ongelofelijk mooie mensen, en wat maken ze geweldige keuzes., en wat zijn ze lekker zichzelf.” )

 

15 thoughts on “Plaatsvervangend genieten”

  1. Hoef je wat mij beterft helemaal niet uit te leggen hoor, en ja ik vind inderdaad dat je je heel erg inhoud, al zou ik waarschijnlijk hetzelfde doen, nee sterker nog, dat deo ik erger dan jij ook al ben ik rete trots op mijn zoon, die ondanks arm uit de kom een grandioze tijd in St Petersburg heeft gehad, en ondanks een week later arm twee uit de kom, toch stralend geniet van een bootje op het IJ en een maaltijd met leeftijdgenoten op een plat dak in Utrecht. Die veerkracht, ik kijk er met ontzag, respect en giga veel blijdschap naar… maar om dit nou op mijn blog te zetten..nee, geen zin, in, dus hier in het klein even, terwijl ik meegeniet van jouw genieten 😉

  2. Heerlijk toch, dat dit allemaal zo maar kan vandaag de dag. Mijn oudste belde gisteren dat hij een baan in Brno heeft en per 1-6 vertrekt, had ik zijn leeftijd dan had ik zo willen ruilen. Maar nu geniet ik wel op afstand.

  3. Heerlijk, dat plaatsvervangend genieten. Dank ook voor het delen. Zo kunnen wij ook fijn mee plaatsvervangend genieten. Best ook om trots op te zijn, die kinders die de wijde wereld in trekken, niet bang zijn voor wat ze daar allemaal tegen gaan komen.
    Wel aftellen, hé! Tot je haar weer kan zien, denk ik (?)

  4. Ik geniet zelf ook – zoon zit nu boven, heeft net zijn oerol vrijwilligersdagen geregeld. mams moest hem helpen herinneren. hij heeft het net als ik vorig jaar voor het eerst gedaan, we draaiden onafhankelijk van elkaar onze rondjes, wel op dezelfde camping, ik maakte dan ontbijt voor ons tween wat ik dan in zijn tent zette als hij nog sliep 😉 Ik ga zelf dit jaar ook weer, en geniet al volop van de voorpret – ik zag ergens dat jij ook vrijwilligerswerk wil gaan doen. Volgens mij zou jij Oerol ook geweldig vinden – helemaal onderdompelen in Theater en Muziek overal, camperen en samen eten – een vrijwilligersdorp van 700+ met eigen restaurant en campings – ik ga van 8 – 26 juni en alles vanaf 6 dagen is mogelijk. je kunt je nog twee dagen opgeven – zie de website oerol.nl vrijwilligers 😉 Lijkt me geweldig als je ook gaat!

    xxc

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.