paradise is my backyard

Na die verschrikkelijke buien even zon. En dan zien en voelen hoe mooi de tuin is.

Het groen van nu is het mooiste groen.

Een beeldje uit een hele mooie film.  Beseffen hoe vreselijk onbelangrijk al het andere even is.

Niet alleen naar kijken, maar er midden in staan.

Voor Lia de niet bewerkte foto (ander, want ik had hem per ongeluk bewerkt op mijn mobiel zelf)

 

5 thoughts on “paradise is my backyard”

 1. Helemaal eens met je blog… Meer dan eens en super dat je daar zomaar even van kan genieten! Maar ik ben het niet eens met de kleuren van de foto ;( zo lijkt elke tuin wel heel groen, maar dat heeft niets meer met de natuur te maken.

  1. dat komt omdat ik kleurenblind ben, en dus met mijn fikken van de schuifjes af moet blijven. Maar gemaakt met mijn mobieltje, dus ik denk: “ik fleur hem wat op.” kan dus niet controleren of het echt is, maar de tuin is echt heel bijzonder groen, nu.

   😉

   en je gelooft vast ook niet hoe de lijsterbes ruikt (even met je nagel over het scherm krassen voor het nepluchtje)

 2. Hallo Jacob Jan,
  Ik stond vanmorgen ook van de tuin te genieten. Groen, groen, groen! En lekker dat het rook, zo na een fikse regenbui!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.