out of the comfort zone

Er is iets veranderd.

Ik schrijf niet meer zo makkelijk over mijn onzekerheid.

Is die er dan niet meer? Tuurlijk wel, angst! in alle 7 kleuren. Maar er bij stil blijven staan is geen optie meer. Dus dan maar net doen of dit gewoon “buiten de comfortzone treden” is. Dat staat wat stoerder.

Gisteren probeerde ik iets uit, en ik was niet tevreden.

Teammiddag. Rondleiding over SRIJP-S , het oude Philipsterrein, waar ons kantoor staat. En ik wilde ook nog even een dingetje doen. Op het laatste moment bedacht.

Body percussion. Ritmes maken me je lijf als instrument. Als je nieuwsgierig bent, dit filmpje op ongeveer 5 minuten.

Het was leuk, maar niet goed genoeg. Professioneel gezien kon dit stukken beter.

Ik zat te vast aan wat ik bedacht had, en had eerder moeten stoppen. Het laatste stuk was te lastig om in zo’n korte tijd te doen.En dat zag ik pas achteraf. Wat ik ook pas achteraf zag, is dat dit nog veel meer mogelijkheden bood. Dat er nog veel meer ui te halen is.

Mooie ontdekking toch? Dat is toch ook waarom ik dit uitprobeer? Met eigen collega’s?

Ja.

Allemaal winst.

Waarom dan toch een kater?

Simpel:

Ik wil wow, applaus en laaiend enthousiasme. (he was a egotripper, one way ticket yeah). 

Ik wil zo vrij zijn, dat ik meteen iets doe met de dingen die ik voel. (Want eigenlijk heb ik het stemmetje dat zei: “het is genoeg zo”, genegeerd)

Aha. Dat is de kern van het antwoord op vasthouden en loslaten. (Zie blog van gisteren)

 

Oja, afterthougt:

Dit hoort erbij als je leerstijl die van de ontdekker is. Daarom vind ik het zo lastig om “aan mijn product te schrijven”. Uitproberen en leren. Hoe pijnlijk ook is mijn manier. En leren heb ik gedaan, gisteren. Nou en of.

 

Nagekomen stukken:

mail van een collega:

Jij ook bedankt voor de ontzettend leuke percussieles. Compliment voor hoe je dit doet en vooral ook voor wat je uitstraalt. Dat maakt het extra leuk om er deel van uit te maken!

4 thoughts on “out of the comfort zone”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.