15 thoughts on “eenvoudig geluk”

 1. straks ff CI inpluggen en kijken of ik je beter versta. Maar niks zonde. T grote voordeel van haar is dat het (normaal gesproken dan) weer groeit. Of een nadeel, dat kan ook. T staat je goed hoor, lekker zomers fris!

   1. GAAF!! dat body percussion ziet eruit als iets dat ik ook wil 🙂 Eens zoeken.
    Dank je wel voor het ondertitelen. Erg leuk om een kijkje in je “ziel” te zien!. Wil je bij mij komen tuinieren?? 🙂 En ik vind die korenbloemen zooooo mooi!

 2. Sluit me helemaal aan bij Peter. Jouw geluk maakt mij ook gelukkig. Wat prachtig om je zo te zien en te horen. Echt geluk door een IKEA-bank, een bloemetje, een roffeltje. Jouw geluk is hierdoor heel inspirerend. Het leven is simpel, maar het is zo moeilijk het simpel te zien.

 3. leven in ritme!
  Ik herinner me ooit na een workshop,
  dagen, zoniet weken, in een ritme te hebben gelopen.
  Het ritme neemt ons mee.
  En mooi om te zien
  dat we dat ritme gewoon zelf maken…!

  prachtige tuin!

 4. Mooi filmpje. Hele opluchting dat je vandaag toch weer inspiratie hebt gevonden, Jacob Jan. En wat voor inspiratie. Die heb je mij trouwens ook gegeven. Ben zelf ook maar gaan bloggen. Was ik al langer van plan, maar had nog even een zetje nodig.

 5. Ja wat Peter zegt. Je maakt mij ook weer helemaal gelukkig met deze video. Ik had uit de email die ik van je blogartikelen krijg niet eens door dat het een video was. Gelukkig klikte ik door om iets te roepen over je haar. En toen dit! Je huis! De tuin (daar zit liefde in). De banken! Die oude bank is ook mooi he? Ik heb ook wel eens geinformeerd of ik een stoel van mijn oma kon laten bekleden maar kostte een vermogen. En dat varkentje… En de body percussie. Je hele energie wordt er anders door.
  Happy.

 6. Hallo JJ ik was weer even aan het bijlezen op je blog. Wat geweldig dat je een filmpje hebt gemaakt met ondertiteling. Jij kunt er wat van. Was erg onder de indruk van het varkentje van je zoontje toen hij 5 jaar was. Stel je voor het varkentje gaat mee later naar zijn eigen tuin. Leuk hoor maar vooral erg lief. Ik moest wel lachen toen ik je zag, dat je zomaar je krullen hebt afgeknipt. Zo makkelijk kan het leven zijn, het groeit weer aan en op het moment dat het warm was had je de balen ervan en heb je ze afgeknipt. Dat is lekker leven op de een of andere manier. Als ik je zo bezig zie heb je volop energie en heel veel inspiratie.
  Een voorbeeld voor velen. Lieve groetjes Fran

 7. Wat een heerlijk vlogje!
  Ik zit thuis, met een lichaam dat (al heel lang) niet wil en de dagen zijn moeilijk door te komen. Voor het eerst in mijn leven heb ik nu ook last van de herfst, het donker, de kou. En daar komt ineens jouw inmiddels vertrouwde gezicht, in een zomerse omgeving, in een heerlijke tuin, met allemaal fijne dingen. Er kwam een glimlach op mijn gezicht, ik ging ruimer ademen, de zwaarte viel weg. Even een frisse neus, heerlijk! Dank je wel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.