nieuwe garderobe (deel1)

 

(heb nog wat bredere heupen nodig voor deze)

 

 

er is meer, maar selfies maken is niet leuk, dan zit dat fototoestel in de weg

11 thoughts on “nieuwe garderobe (deel1)”

  1. Hoi..

    als ik je zo tegen kom op straat…. wil je dan met JacobJan aangesproken worden? Of heb je ook een nieuwe naam? Groetjes, meelezer-Marianne

    1. Ik heb nog geen nieuwe naam. Mensen die me kennen zeggen allemaal nog Jacob Jan. En in situaties waarin ik geen jurken/rokken draag stel ik me ook nog voor als Jacob Jan. Laatst wel ontdekt dat dat vreemd is als ik me in jurk aan onbekende mensen voorstel. Daar gebruik ik nu JJ voor.

      Naam komt nog. Die is pas nodig als ik als full-time vrouw ga leven, en dat is vanwege mijn omgeving nog even niet zo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.