13 thoughts on “Levenslessen 13. Geloven in jezelf? Vergeet het maar!”

 1. Ik zit helemaal in de knoop,ndacht datbik het zo mooi opneen rijtje had, dat ik genoeg geloofde in mijzelf om mijn bestaan te kunnen verantwoorden, en net genoeg zocht om te groeien in wie ik allang ben. Ja, nou, leuke zondag heb je me bezorgd. Heb ik het alndientijd verkeerd gezien. Moet ik opnieuw beginnen. en ik ben al 52, moet ik verdorie 104 worden, en daar heb ik helemaal geen zin in, om me daar nu op vast te leggen. Straks wil k misschien wel 71 worden, 88, of 117. Jee,nkun je me uit zak en as helpen, JJ, please?

  1. Bij deze een aflaat:

   je mag in je zelf blijven geloven, en je mag mislukkingen vermijden

   en overigens ben ik van mening dat je voet beter moet worden

   1. Hmmm, dus die levensles is aan mij niet besteed? Is dat wat u zegt? Ik zal overigens niet aflaten aflaten af te laten! Dus ook die van u is weer erg welkom voor de zich immer uitbreidende verzameling! Het Orakel van Delphi, daar had je nog eens wat aan. Maar ik toon begrip, natuurlijk, en verbijt mijn teleurstelling. Wat een mislukking voor mij, zeg! Of ging het daar soms om? Want dan ben ik u vanzelfsprekend zeer dankbaar! Dan regent het vandaag toch niet voor niets (Delphi)

    1. You want to have your cake and eat it?

     zowel de aflaat, alsook de les?

     doe dan het volgende:

     misluk in het mislukken
     en leg u daar bij neer
     gooi uw triomfen niet in stukken
     en zeur niet over het weer

     (vrij naar Delphi)

   1. 🙂 Ik ga nog een “van wie ik leer” over je schrijven. Maar ik wil je eerst weer zien op het dansklooster.

    lekker mislukken als je het goed wil doen.
    en dus heel erg goed zijn in alleen maar doen, zijn vooral.

    zo oerecht als jij zijn er niet veel, zuinig op zijn.

    1. Ja! dansklooster! Verheug ik me heel erg op!. Ga ik je dan leren dansen? 🙂

     Maar dank je wel voor het compliment, ik ga ervan blozen! T zette me wel weer aan het denken…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.