5 thoughts on “Hoe klinkt Tinnitus?”

 1. 🙂 Ik probeer er ook wel eens een concert van te maken…. alleen gaan dan ineens andere instrumenten meespelen dan wat ik wil. Ach ja…

 2. Mooi concert! Dank voor de informatie, maakt meer duidelijk. Heb er zelf gelukig geen last van, op soms de ‘ze praten over je piep’ na. Onze jongste teckel heeft met een scheef koppie heel belangstellend geluisterd, ze vond het zeer interessant. M’n telefoonscherm is nat van de likjes die ze gaf 😉

 3. Ik dacht dat mijn processor op de T-stand een rot herrie maakte maar dit is echt heel erg. Tot nu kon ik met geen voorstelling maken bij tinnitus behalve dat ik dacht dat het een enkele toon was.
  Respect! Ik vind alleen je filmpje al een ramp om naar te luisteren en jij hoort het de hele tijd. Je zegt wel; Behalve als ik slaap. Simpelweg omdat je er mee om hebt leren gaan en het in je slaap niet meer hoort of omdat het in je slaap er niet is. Bovendien vraag ik met af of het elke dat zo’n herrie en of het onder invloed van bv. moeheid erger is. Succes met het concert. Ik zit niet op de eerste rij!

  1. over de luidheid is geen zinnig woord te zeggen.
   ik kan de tinnitus alleen met een externe bron vergelijken, en die externe bron hoor ik alleen door mijn CI’s heen.

   ik kan wel zeggen dat als ik mijn laptop op vol zet (om mijn stem te kunnen verstaan), de zelfgemaakte tinnitusgeluiden harder klinken dan mijn eigen tinnitus (als je het nog snapt)

   en inderdaad, nu na een dag cursus en een lange autorit klinkt het luider dan als ik uitgerust ben.

   de “woea woea” is luid nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.