Geld verdienen met mijn blog

#Blogpraat behandelde dit laatst nog.

En nu ben ik afgelopen week benaderd.

Door Advanced Bionics, de fabrikant van mijn CI’s

Ik ben namelijk de eerste die in het onderzoek zit dat moet bewijzen dat 2 CI’s beter horen dan 1.

Ik zit nu aan het eind van de revalidatieperiode. Of ik wat belevenissen wil schrijven op mijn blog. Ik krijg zelfs een draadloze oplossing om naar podcasts te luisteren. Weg met die lastige draadjes. Of ik dat dan ook wil laten zien.

Ik ga geld verdienen met mijn blog. Niet te geloven! Ik heb het hard nodig.

Maar nu het probleem: Ik moet dan eigenlijk ook weghalen dat mijn muziek bagger klinkt. Dat hebben ze nog niet ontdekt. Ze hadden wel al die muziek gezien, en vonden het juist geweldig dat ik er over schreef, als CI-drager. Misschien moet ik niks zeggen, en het gewoon laten staan. Ik twijfel nog.

In ieder geval ga ik wel ja zeggen. Er hoeft niet eens een link op mijn blog. Alleen maar het merk noemen als ik over mijn CI’s schrijf. Dat is nog wel te doen. En ik heb het geld heel erg hard nodig. (€500,- per maand!)

 

 

 

16 thoughts on “Geld verdienen met mijn blog”

 1. fantastisch! niks weghalen… puur jij… hoeft niks te verkopen, je geloofwaardigheid niet en je ziel al helemaal niet 🙂 gefeliciteerd!

  thats the way, aha aha I like it… she sinds for him and knows he hear her loud and clear… Pompidom

 2. fantastisch! niks weghalen… puur jij… hoeft niks te verkopen, je geloofwaardigheid niet en je ziel al helemaal niet 🙂 gefeliciteerd!

  thats the way, aha aha I like it… she sings for him and knows he hear her loud and clear… Pompidom

 3. Je moet niets willen verwijderen omdat een ander het misschien niet aanstaat.

  Het is goed om reclame te maken maar wel met alle positieve en negatieve kanten.

  Als je alleen maar de positieve kanten mag benadrukken en niet de negatieve, dan laat je
  ook toe dat anderen jouw blog bepalen en dat alleen maar voor geld.

  Zolang je beiden mag doen, hoeft het ook geen probleem te zijn voor jezelf en de
  fabrikant.

  Jezelf zijn is het beste en dat weet jijzelf ook heel goed.

  Ben wel blij voor je en je moet er zeker gebruik van maken.

 4. Dit is echt fantastisch.
  Ja, of je muziek omschrijft als bagger, niet om aan te horen of je laat het weg is geheel aan jou Wanneer jij gewoon geen afbreuk doet aan wie Jacob Jan is, dan lijkt het me voor jezelf ook geen probleem opleveren. Dat lijkt me wel van belang. In dat geval zou ik deze kans zeker pakken!

 5. Je bent zo oprecht dat ik me afvraag of we met z’n alleen niet in een 1 april mop trappen!
  Zal wel aan mij liggen.
  Gea

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.