Volg de Vrijdag? #FF

#FF

Vind ik een lastige.

 • Zijn die voor je volgers? Als soort reisgids in twitterland? Of zijn ze bedoeld om mensen een hart onder de rem te steken? Of beide?
 • En als je de een FF’t, moet die ander dan ook niet?
 • En als je ze allemaal FF’t, heeft het dan nog betekenis?
 • Ik ben in ieder geval altijd heel blij van een #FF.
Maar lastig om zelf te doen. Daarom ben ik er me gestopt.
Ik zoek zo naar mijn eigen manieren. Ik wil graag mijn blogvrienden noemen. Omdat ze te bedanken, omdat ze me inspireren, maar ook omdat ik vind dat ze het volgen meer dan waard zijn. Ik was daar al mee begonnen…

Hier staat aflevering 1

Nu tijd voor aflevering 2 van..

Bloggers worden vrienden!    

Karin Winters   Staat! Stevig! – voor – achter  en open.  Maar zonder geneuzel.

Marjolein van Braam Morris   Kalmte, rust en wijsheid.

Karin de Zwaan  Voor mooi en scherp.

Sonja Broekhuizen  Omdat ze er helemaal voor gaat, en dat te volgen is op haar blog.

Khadija Abarou  Omdat ik geen tiener ken die zo voeg zo wijs is

Linda Kwakernaat  Met beide voeten stevig op de grond en toch grote stappen zetten

Henk Boshove Staat zo maar ergens bij stil en maakt dat dan altijd de moeite waard

Het lijstje is nog niet af. Tot hier toe wat ik in woorden kon vatten.

wordt vervolgd

8 thoughts on “Volg de Vrijdag? #FF”

 1. Ik zie #FF als complimenten geven via twitter en een compliment is een echt compliment als het vanuit je hart komt, je het dus echt meent en je er niets voor terug verwacht.

 2. Meer/minder volgers lijkt me ook geen interessant uitgangspunt maar waarom/wat aanspreekt aan iemand’s tweets/iemand’s blog is wel de moeite waard! Dus leuk idee! 🙂

 3. Ik vind het wel een enorm compliment als mensen me FF-en. En soms schiet me te binnen dat ik iemand zelf wil FF-en. Maar net als jullie doe ik het niet echt met regelmaat. Want dan zou ik de een wel, en de ander niet…en een lijstje met alleen opsommingen van twitternamen zonder omschrijving vind ik weer weinig zinvol. Dit is leuker!

 4. Ik #ff als ik mensen in het licht wil zetten, doe het soms weken niet, meer omdat ik het vergeet dan om iets anders, dan zo’n drie max vijf met een ‘waarommetje’ erbij zodat het inderdaad andere mensen kan aansporen die tweep te ontdekken als interessant.
  Of dat ook daadwerkelijk ingezet wordt, weet ik niet. Ik weet wel dat ik de opsommingen van anderen niet lees, wel als mijn oog valt op een zoals ik ze zelf doe, en daardoor heb ik menig interessant iemand gevonden..Net zoals wanneer iemand een RT de lucht ingooit die mooi, leuk, spannend, intrigerend of ‘belangrijk’voor mij is of lijkt.

  Fijn om je te lezen weer!
  Heb een fijne avond!
  Carolien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.