Tweetchat met mezelf

@zakelijk_leider: Deze tweetchat is om Jacob Jan verder te helpen. Hij zit even vast. Vooral op het gebied van marketing. Ik hoor graag van jullie

@interne_criticus: present

@artiest: Ik ben er ook

@paniekzaaier:  hoog tijd, misschien al wel te laat. kom maar op met die #vraag1, anders heb ik er wel eentje

@artistiek_leider: Ik denk graag mee, kwaliteit moet niet gaan leiden onder marketingbeslissingen

@kabouter: ik ben er ook bij, probeer maar niet om me weer te blocken, die heb ik zo opgeheven.

@Jacob_Jan: Zal ik helpen met modereren?

@zakelijk_leider: Is goed. #Vraag1 Hoe krijgen we de zaal in Alkmaar vol. Ik heb @Marketing nog niet gezien, is die er intussen?

@Marketing:  Ja ik ben er. JJ heeft een aantal unieke eigenschappen waar we op in moeten zetten.

@Marketing: Zijn echtheid/puurheid. Zijn originaliteit. Zijn Charisma. En zijn bijzondere keuze om alles op alles te zetten voor Carré.

@Kabouter:  Charisma? laat me niet lachen. Hij zit zich gewoon een beetje aan te stellen in die filmpjes.

@Jacob_Jan @Interne_criticus Kun jij hier wat van zeggen? Je bent de enige naar wie @kabouter luistert.

@Interne-criticus Niet alle filmpjes zijn even goed. @artiest laat zich soms een beetje te veel leiden door wat hij denkt dat het publiek wil zien

@Marketing Maar dat is toch ook heel hard nodig?

@Artistiek_Leider Ja, maar dat is jouw taak @Marketing, en daar moeten we @artiest een beetje van af schermen. Die heeft ruimte nodig, om te groeien.

@Artistiek_Leider Ik ben alleen tevreden als @Artiest aan die dingen kan raken die je niet kunt benoemen. Raken in het hart.

@Artiest en doen, veel doen. ik ben niet bang meer om zo maar op een podium te stappen. Laat maar komen die zalen. Groot, klein, maakt niet uit.

@Artistiek_Leider Ik zou graag willen dat we wat meer feedback kregen op de filmpjes, en optredens. Laat mensen maar zeggen wat ze echt vinden.

@Marketing Dat is meteen een mooi marketinginstrument, op die openheid scoren we altijd goed.

@Artistiek_Leider. Maar dan wil ik wel graag commentaar waar @artiest wat aan heeft. Laat ze maar eens precies aangeven wat goed is en wat minder.

@Zakelijk_Leider: Mag ik even terug naar #vraag1

@Marketing: Er moet wat meer TamTam komen. Er moeten meer mensen zijn die gaan inzien hoe leuk Jacob Jan is. RT’s en dan meteen vragen om reacties op filmpjes.

@Kabouter: Ja, maak jezelf maar belachelijk. Is dat een manier om promotie te maken?

@Interne_Criticus: Nee dit is goed. @artiest is goed genoeg om overeind te blijven. Maar voor Carré is goed genoeg niet goed genoeg. Kom maar op met die kritiek.

@Marketing: Maar ook met de complimenten. Vraag aan de volgers of ze zelf een tweet of facebook post willen maken waarom je Jacob Jan’s theater zou moeten zien.

@Marketing: En vraag of ze in de reactie onder de filmpjes willen zetten water beter kan. En wat ze er leuk aan vinden. Laat ze maar even hun best doen.

@paniekzaaier: Luister eens, dit is allemaal niet genoeg. 10 mei is het al! Misschien moeten we die grote zalen afzeggen, en trainingen gaan geven. Er moet geld binnenkomen.

@Jacob_Jan: Beste @paniekzaaier ik hoor je angst, ik voel je angst. Maar ik ga niet meer alle kanten op vliegen. Ik kies en ik blijf kiezen. Voor theater.

 

Liever lezer/volger. Dit is het begin van mij  vragen om hulp.

Marketing is niet mijn sterke kant, en mezelf aan laten prijzen, laat staan daar actief om vragen. Pfff. Daar moet een knop voor om.

Bij deze.

Ik zou graag willen dat jullie gericht gaan twitteren. Mensen in Alkmaar gaan uitleggen waarom ze naar mijn theater meten komen.

Als Alkmaar een beetje gaat lopen ga ik verder met plannen van de andere zalen. (of doe ik dat alleen om @paniekzaaier bij te houden? die pauze in plannen? Dat is een vraag waar ik nu echt even niet uit kom. De vraag waarvan ik niet weet of het angst is, of terechte voorzichtigheid. Feit is: Alkmaar loopt niet hard genoeg.)

Help me verkopen. Ik heb het nodig, en @artiest verdient het.

En @artiest moet ook beter worden, dus, ook die andere vraag heb ik aan jullie.

Reageer, schrijf, wát goed is. Probeer aan te geven wat het is dat goed is, en ook waar het beter kan. Ik weet dat het moeilijk is. Maar als het lukt graag. Dat kan hier.

Bestel hier je kaartje

 

 

2 thoughts on “Tweetchat met mezelf”

  1. Geweldig blog.
    Mis de “call to action”
    Alkmaarders moeten meteen, zonder omwegen, de link kunnen vinden om de kaartjes voor Alkmaar te kunnen bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.