rommelblog

Ik heb een week niet geblogd.

Wel hard geschreven aan mijn torenverhaal. die toren begon in mijn hoofd te zitten. ik zou dat verhaal graag nog verder uitwerken, want ik heb het eigenlijk zonder redactie geschreven. wat taalfouten er uit gehaald, een paar zinnen omgegooid en dat was het dan. Ik denk dat dat verhaal beter verdient. Dus graag commentaar, tips. wat werkte, en wat werkte niet. (als jullie durven..hoeft niet)

En dan straks weer verder schrijven…blog en mijn andere verhaal dat is blijven liggen. En weer ideeën voor mijn werk. Ik krijg het druk.

Intussen van alles gedaan, maar daar ga ik morgen wat over bloggen, tekenen, als dat lukt. (let op! ik kan niet tekenen, dus ik ben heel benieuwd wat dat wordt)

Ook nog wat wijsheden opgedaan. Komt aanwaaien als je de raderen stil legt. Ga ik ook nog over bloggen, maar ook niet nu. Nu gewoon even alle losse eindjes hier neer gooien, en nog niet aan elkaar knopen.

Een blog is een soulsafe, een kluis voor je ziel. Niet in de zin van opsluiten, maar in de zin van bewaren.  Ook daar ga ik nog eens over bloggen.

En dan misschien nog een verhaal van 80 woorden?

Straks de vrijheid vieren. In Wageningen, mijn studentenstad.  Laat thuis, dus geen tijd om dit allemaal uit te werken. Morgen tijd voor een experiment.

Overigens ook iets ontdekt: Historisch lage kijkcijfers als je een week niet blogt. Dat is niet erg, riep hij stoer. Dat is wel en niet waar.

 

 

3 thoughts on “rommelblog”

  1. Ben benieuwd naar jouw tekeningen. Wat dat betreft hebben we iets gemeen. Ik vind het erg leuk om te tekenen, ik geniet ervan en raak in de flow. Niets mis mee toch? Ik hoop dat je een fijne vakantie hebt gehad, ondanks de druk van elke dag een verhaal schrijven. Superknap vind ik dat.

    1. 🙂 Ik teken nooit! Ik kan het echt niet. Wil het heel graag kunnen. Maar ik wil iets uitproberen en daar moet ik wel voor tekenen.
      dat verhaal was inderdaad druk, ben er trots op dat ik het heb afgemaakt

  2. Heerlijk zeg. Even niks, ook al is het slecht voor je ‘kijkcijfers’. Heb ik ook gemerkt nadat ik stopte met #iederedagbloggen. Wat dat tekenen betreft een tip. Tijdens mijn revalidatie ben ik begonnen met schilderen. Tekenen ligt me wel, maar werken met zo’n wiebelige kwat met acryl? Ik bakte er niets van zolang ik probeerde iets te tekenen. Uit pure frustratie heb ik mijn canvas op de kop gezet en ben gewoon mooie kleuren gaan schilderen en zo ontstond er vanzelf iets heel anders, wat in ieder geval ikzelf heel mooi vond. En daar gaat het uiteindelijk toch om? Ben wel benieuwd naar het resultaat. Wie weet durf ik het nog een keer aan om de foto’s van mijn schilderijen te posten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.