Niet iedere dag bloggen

fiets1

Ik ben weer begonnen met iedere dag bloggen.

Kijken of ik dat na de vakantie vol houd.

Maar nu komt er sowieso een kink in de kabel. Ik ga naar zee fietsen en ben dus offline. Bloggen als ik van huis ben, daar doe ik niet aan. Geklungel met Wifi op een camping is tot daar aan toen, maar dan beperk ik met tot buienradar, en ook die heb ik niet nodig, het wordt fantastisch weer.

Zaterdagavond ben ik pas weer terug. Ik ga wel kijken of ik foto’s kan maken. Misschien zit er dan wel een heusch reisblog in.

Ik verheug me er op. Off the grid, al is het maar even.

Ik neem gedichten mee.

Ja, er zit een hoop valse romantiek in dit uitje. Ik verbeeld me in de voetsporen te treden van beroemde reizende schrijvers, of op zijn minst in de voetsporen van een schrijver die in de voetsporen treed van beroemde schrijvers.

Fijn, die valse romantiek, dat geeft schwung aan mijn reis.

 

3 thoughts on “Niet iedere dag bloggen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.