Lieve Dion

Dion

Lieve Dion,

Weet je het nog? Je eerste schooldag op de Buizerd? Het was carnaval, het schoolorkest speelde buiten, en je vond die drukte maar niks. Kleine introverte jongen met je blonde krullen en een grote dosis fantasie. Fantasie waar jij niet alleen je zussen bang kon maken, maar ook jezelf.

En nu je Master. Ik ben daar supertrots op. Maar veel trotser ben ik op jou als mens. Zo heerlijk jezelf gebleven. Daar sta je dan, uit te leggen wat je in je stage hebt gedaan. Zwaaiend met je handen scheikundige modellen uitbeeldend, met een energie alsof je ons de spelregels van Munchkin Adventure Time aan het uitleggen bent.

Je gaat zo prachtig je eigen gang. Zo ontzettend geniet je van alles. Klimmen, de gekke studentenavonturen (zoals the battle of the sacs). Het feit dat je elk moment aanpakt om iets gaafs te gaan doen. Een vriend opzoeken in Boedapest. Een stage in Spanje, niet omdat die universiteit zo prestigieus is, maar omdat je dat land zo heerlijk vindt.  Mens wat geniet jij van het leven, en wat geniet ik met je mee!

 

 

2 thoughts on “Lieve Dion”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.