door de grond zakken en dan dieper

Ken je dat?

ik roep dit vanaf diepe gronden naar boven toe.

voor wie de echo nog kan horen.

 

Ik heb een afspraak gemist met @Paulusveltman

Die zit al een tijd in Lux op me te wachten.

Ik zat nog even samen met de kinderen en Sacha aan de ontbijttafel , en wilde dan op tijd naar Nijmegen omdat er in mijn hoofd een stevige 14.00 uur verankerd was. Al weken. Zondag 14.00 zie ik Paulus. Heb zelfs al zitten bedenken hoe ik op tijd thuis kon zijn om te koken.

Vlak voor ik vertrek kijk ik nog even op twitter en zie dat hij daar om 11 uur al zit.

Ik heb de auto niet, en dat gaat me met de trein minstens een uur kosten.

Ik bel Paulus.

En begin een door de grond zakkend verhaal met veel excuses.

En Paulus maant me tot rust.

Dat vergissen menselijk is.

Ik hoor erg slecht, maar ik hoor de rust en vriendelijkheid van Paulus wel.

Wat is dat een lieve man.

Dat maakt mijn stommiteit niet minder.

Dat maakt hem wel groots.

Paulus, ik kom je opzoeken. Want nu wil ik je nog meer spreken.

En dan kom ik op de goede tijd, eentje die jij uitzoekt en eentje die ik goed in mijn hoofd ga zetten. En in mij agenda, en in mijn Moleskine, en in mijn Evernote. en ik ga het thuis vertellen, zodat ze me kunnen helpen.

 

 

 

 

3 thoughts on “door de grond zakken en dan dieper”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.