#blogpaat #blogreviews

Sacha zit met haar zus in een vakantiehuisje en heeft de jongste twee mee. Oudste twee het huis uit, dus ik ben een week alleen thuis.

Studerende zoon komt maandag altijd nog even thuis voor het eten. Hij heeft een bijles-klant hier in Wijchen.

Die bijlesklant had afgezegd, maar Dion is toch langs gekomen. Omdat ik anders zo alleen was. Lief!! Daarom dus lekker etentje gemaakt en film gekeken.

En dus blogpraat gemist.  Om het goed te maken hier nog “my two cents worth”, want er is al veel gezegd.   

ondergewaardeerde liedjes

Prachtig idee! En lekker simpel en helder uitgewerkt. Iemand noemde het een soort snoeptrommel”. Uitzoeken wat lekker is. Zo zie ik hem ook. Perfect blog.

Als ik nog goed kon horen zou ik hier leuke ideeën op gaan doen voor mijn muziekcollectie. Ik vind het heerlijk om ook iets te lezen over de muziek, zowel achtergrond als waarom iemand het mooi vindt. Dat laatste mag van mij nog wel iets uitvoeriger.

Wat ik mis: misschien de hoezen, en een lijst van artiesten, om sneller te kunnen zoeken.

Nordic Vibes

Bezoeken wordt bemoeilijkt door de vraag of ik een plugin wil uitvoeren (niet 1 x , maar bij elke keer dat ik een pagina wil laden). Ik vind de startpagina erg druk. Duurt lang voor ik mijn weg vind. Verder zie ik veel muziek. En daar kan ik niks meer mee. Dus klik ik door naar de Visual arts en Design want fashion is ook niks voor mij.

Daar zie ik een paar mooie dingen. Ook filpmjes. Maar daar is iets mee. Ik heb, denk ik, een youtube-modus en een blog-modus. In de blogmodus heb ik geen geduld voor filmpjes. Wat raar is , want ik heb dan wel geduld voor lappen tekst.

Ik zou dus meer foto’s willen zien en verhalen willen lezen over Scandinavië, want ik hou wel van dat noorden.

Lings

Ava en Blog van Karin zijn direct herkenbaar. Dat is het eerste wat op valt.

Verder vallen de foto-gedichten op. Mooi. Een gedachte die in een keer binnen komt, via tekst en beeld. Snoepjes zijn het die ik er meteen tussenuit pik.

Inhoudelijke stukken zijn goed. (Alsnog mijn interesse in pinterest gewekt).

En van je blogs over ontwerpen spat het enthousiasme er van af. Ga er zin in krijgen: zelf ontwerpen of mooie spullen kopen. Genieten van genieten. Heerlijk!

Sowieso is de toon van het blog prettig. Alsof je op bezoek bent bij iemand die je al lang kent. Niks hoeft. Kijk lekker rond en verbaas je.

Fijn blog dus, mooie plek.

Ik merk dat ik weinig aan tips doe.  (en dat houd ik maar zo)

3 thoughts on “#blogpaat #blogreviews”

  1. Dank, Jacob! De hoes vind ik een leuk idee, zeker ook omdat de meest gehoorde feedback was dat het allemaal wel iets visueler mocht. Vanaf nu zit die er dus standaard in! Een overzicht per artiest staat ook op mijn verlanglijst, maar daar ga ik mijn collega met WordPress-ervaring even voor aankijken ;)…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.