Workshops

Omdat jij het verschil weet tussen ‘interessant’  en ‘geraakt worden’

Jezelf zijn, de dingen zeggen waar het écht om gaat.

Hoe nodig dat is, dat hoef ik niet uit te leggen, je snapt dat wel. Vaak doe je het ook. Maar het is niet altijd even makkelijk. Dus ga je in veel gevallen snel over op de automatische piloot.

Gesprekken kunnen zonder die extra laag, ook best interessant zijn, en nuttig en zo. Maar jij weet het verschil tussen interessant en geraakt worden.

Juist omdat die laag niet altijd makkelijk te bereiken is, is heb je een katalysator  nodig. Die het kwetsbare op een zorgvuldige manier aanroert.

Om de laag aan te boren waar het écht om gaat.

Voor het andere horen en verstaan.

 

Huiskamerworkshops:

pak jezelf uit

vertelgroepen, het nieuwe netwerken

assertiever worden als je slechter hoort

Een huiskamerworkshop is een simpel concept, een beetje volgens het tupperware-party model. Daarmee besparen we op een dure workshopruimte en zijn de workshops goedkoop. Degene die de zijn huiskamer beschikbaar stelt en anderen uitnodigt, doet gratis mee. Voor andere deelnemers geldt een prijs van 68,- voor een workshop van een avond. Minimaal 5 deelnemers, maximaal 8.

Als de gastvrouw/heer daar zin in heeft, kan een workshop ook starten met ene maaltijd. Hier wordt een kleine extra vergoeding voor gevraagd. Voordeel is dat we eerder kunnen beginnen, de kennismaking al tijdens de maaltijd begint, en er dus meer gedaan kan worden op een avond. 

Neem contact met me op voor meer informatie. Maatwerk is mogelijk. (Nee, dat zeg ik niet goed. Maatwerk is onvermijdelijk.)  

[ninja_forms_display_form id=4]

In company:

inzetten van kwetsbaarheid in teams

Verhaal op maat:

een echt verhaal, geen story