Raak elkaar

Er is niets nep aan vriendschap via social media.
Elkaar in real life ontmoeten is een hele mooie aanvulling.
Tweet-ups open, coffees, seminars, events zijn soms druk en vol. Soms zou je tijd willen met elkaar, luisteren naar elkaars verhaal, de diepte in, elkaar echt raken.
Verhalen zijn daarvoor een prachtige manier. Op een goede manier begeleid, leer je niet alleen de ander ontdekken, maar leer je ook meer rover jezelf.
Ik begeleid verhalensessies in de stijl van Wibe Veenbaas. Nee, dat is niet waar. In mijn eigen stijl, maar wel geïnspireerd door zijn workshops.
opverhaal komen

Een huiskamerworkshop is een simpel concept, een beetje volgens het tupperware-party model. Daarmee besparen we op een dure workshopruimte en zijn de workshops goedkoop. Degene die de zijn huiskamer beschikbaar stelt en anderen uitnodigt, doet gratis mee. Voor andere deelnemers geldt een prijs van 68,- voor een workshop van een avond. Minimaal 5 deelnemers, maximaal 8.

Als de gastvrouw/heer daar zin in heeft, kan een workshop ook starten met ene maaltijd. Hier wordt een kleine extra vergoeding voor gevraagd. Voordeel is dat we eerder kunnen beginnen, de kennismaking al tijdens de maaltijd begint, en er dus meer gedaan kan worden op een avond. 

Neem contact met me op voor meer informatie. Maatwerk is mogelijk. (Nee, dat zeg ik niet goed. Maatwerk is onvermijdelijk, geef daarom even aan wat je zoekt) 

[ninja_forms_display_form id=4]

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.